NIEUWSBRIEF MAART 2021

Beste relaties,

Gelukkig, we mogen iets meer opengaan ! U kunt nu wekelijks op donderdags tussen 10 en 16.00 uur  terecht in de winkel Vers&Lekker voor uw inkoop ; als u vooraf even een belletje geeft, dan krijg u een tijdslot voor uw bezoek.  

Verder kunt u natuurlijk ook via de webshop bestellen !  Zowel langsbrengen als op komen halen is mogelijk, dit af te stemmen na telefonisch contact. Langsbrengen geldt dan voor de regio West Zeeuws Vlaanderen.  We begroeten u graag weer ! Wij hebben natuurlijk deze maand weer leuke aanbiedingen, zie wwww.elmare.eu/winkel.

****

Zoals eerder gemeld, zijn we op de Catharinahoeve druk bezig met het inrichten en bouwen van een proeflokaal. De voortgang gaat gestaag en hieronder geven we graag wat indrukken :  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is proeflokaal-1.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is proeflokaal-2.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is proeflokaal-3.jpg

In april/mei zal namelijk ons PROEFLOKAAL openen, waar wij u met genoegen hopen te mogen ontvangen en laten proeven van de heerlijke ELMARE producten. Wij zullen u op de hoogte houden in onze volgende nieuwsbrieven !

                                    ****

BOMVOL ROOD- jam  weer beschikbaar !

Onze heerlijke rode vruchten-jam is momenteel weer klaar voor de verkoop !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Onze collega Eveline heeft volgens haar familie-recept deze jam weer ambachtelijk bereid. Smullen dus ! Ingrediënten : Braambessen, blauwe bessen, aalbessen, frambozen, aardbeien, kruisbessen, citroensap, pectine en suiker.    Potje à 200 gr.

****

Interview van één van onze trouwste klanten : Mevrouw Den Doelder-Haartsen 91 jaar !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

In de eerste lockdown in maart van 2020 heeft mevrouw Den Doelder een flyer van ons ontvangen met een appelsap-actie. Zo is ze bekend geraakt met onze sappen. Sinds die tijd is mevrouw Den Doelder trouwe klant bij Elmare.  Ze bestelt regelmatig telefonisch een doos sap, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar visite. Het sap van de goudrenet vindt mevrouw het lekkerst, maar toen die een poosje op was, bestelde ze Jonagold sap, net zo lekker.  Ze is nu dan ook blij dat ze de goudrenet appelsap weer kan bestellen en zelfs op het hoofdkantoor in Hoofddorp kent men haar al.

Mevrouw Den Doelder geeft aan dat ze niet wist dat er meerdere producten verkocht worden bij Elmare, dus ze ziet graag weer een foldertje verschijnen.  Verder vindt ze de glazen flessen zo mooi, toch zonde om deze in de glasbak te moeten gooien… Op de vraag of mevrouw op de hoogte is, dat de cliënten vande Zorgboerderij betrokken worden bij het proces rondom de Elmare-producten, is mw Den Doelder kort en bondig:  “Jahoor, daar ben ik van op de hoogte en dat vind ik juist heel belangrijk. We moeten elkaar steunen in deze rare tijd !”

Tijdens ons gesprekje voor dit interview bestelt mevrouw weer een doosje goudrenet : we kunnen stellen dat mevrouw een trouwe, tevreden klant is van Elmare!

                                                ******

AANBIEDING  ELMARE  (geldig t/m 1 april a.s.)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png
**RONDO 2017      ** exclusief ** Een heerlijke dieprode, fruitige Zeeuws Vlaamse wijn 1 fles van 750 ml prijs  € 14,95  ACTIEPRIJS  €  9,95  !!      Deze wijn is één van onze klassiekers en komt het beste tot zijn recht, indien de fles even kan luchten of de wijn gedecanteerd wordt. De wijn past goed bij een maaltijd met vlees of gevogelte, maar is ook prima als aperitief te gebruiken.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Catrinaetje-700ml-fles-nw.jpg
Wegens succes verlengen we ook onze  actie:   **CATRINAOTJE 1 fles van 700 ml prijs  € 14,90 ; ACTIEPRIJS  €  11,00 !   Onze port-achtige drank Ingrediënten: Rode wijn, walnoten, brandewijn en suiker  alcoholgehalte 17%

Ga naar onze webshop en maak de keus uit onze AANBIEDINGEN    www.elmare.eu

                                         –000—

De Corona duurt helaas nog voort, hoewel we natuurlijk hopen dat wij u binnenkort weer in het winkeltje mogen begroeten (met de nodige maatregels tbv de gezondheid).  We missen u als onze klanten zeer ! en zo staat de wereld ook op z’n kop, voor u als ook voor de kinderen/ volwassenen op de zorgboerderij Juutsom. Zij helpen mee bij het maken en verkopen van de ELMARE wijnen, sappen en onze andere streekproducten.

Onze actie KOOP LOKAAL, inclusief het gratis bezorgen van onze producten, is een groot succes en helpt erg om onze medewerkers actief te houden ! Kijk op onze webshop naar de aanbiedingen, vindt o.a. onze heerlijke appel- en perensap : vol met de nodige vitamines om de wintermaanden door te komen!    

We zijn u graag van dienst en tevens bent u ons van dienst, zo helpen we elkaar de winter door en we kijken uit naar u en het zonnige voorjaar!


Onze dank is groot !! Hartelijke groeten, stay safe and healthy !  

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.