Kerstmarkt in Groede : 16 december 2023, in Charles Dickens stijl!

Groede, zaterdag 16 december 2023 kerstfair en Charles-Dickens festijn

Op zaterdag 16 december 2023 is er in Groede genoeg te zien en te beleven !

Tussen 11 en 16.00 uur is er op De Markt en in de Grote Kerk een kerstfair met meer dan 30 kraampjes. Het publiek kan op de fair allerhande leuke kadootjes kopen, maar ook in de Grote Kerk zijn er allerlei stands met van alles wat.

Verder vind je een ‘ all-you-need-caravan’ en zal om 14u30 in de Grote Kerk een koor optreden zijn. Het Museumstraatje(Slijkstraatje) is dit jaar sfeervol aangekleed in Dickens stijl en zijn de Platenbar, de Galerie en het Vlaemsche Erfgoed (museum met ambachten en museumwinkel) ook die dag tussen 11u en 16u geopend!

Iedere medewerker loopt in ‘ dracht’ of ‘Dickens kledij’. Er is life-music van het ‘Dickens duo’.   De Christmas Carol wordt voorgelezen door ‘ de Scrooge’.

Voor de kinderen is er een leuke speurtocht en ze kunnen tevens een creatieve workshop volgen in de museumwinkel van het Vlaemsche Erfgoed. Terwijl de kids zich creatief vermaken, kunnen de volwassenen zich aldaar ‘ laten aankleden’ in de oude dracht voor een foto-shoot.

Het winkeltje Vers&Lekker is ook open en hier vindt u de leuke Elmare kerstpakketjes met Zeeuwse streekproducten, evenals de Elmare, licht bruisende parelwijn Paauw (actie: 2 flessen à E 30,-).

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.